Voor wie is podologie?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze registerpodologen, podoposturaal therapeut en MSU-echografist zijn er om u te helpen bij klachten die hun oorzaak vinden in uw voet. Dit kan pijn zijn in de voet, maar het kan ook een houdingsklacht of klacht bij bewegen zijn. Bij Podozorg Barneveld zijn we tevens gespecialiseerd in de behandeling van sporters en kinderen. Bij diabetes en reuma kan er ook preventief voetzorg geboden worden.

Wij zoeken de oorzaak van uw klacht

Het is onze belangrijkste taak om uit te vinden wat de oorzaak van uw klacht is. Uw voet wordt in alle rust onderzocht. De druk onder uw voeten wordt beoordeeld tijdens het lopen en staan. Er wordt actief en passief functieonderzoek gedaan en wordt er gekeken naar de mobiliteit van de voet. Eventueel wordt er aanvullend echografisch onderzoek gedaan.

Wij kijken verder dan de voet alleen, er wordt ook gekeken naar uw houding. Een voet die niet goed functioneert, zorgt er vaak voor dat u uw spieren en gewrichten verkeerd belast. Dit geeft klachten hoger in uw lichaam, bijvoorbeeld knie- heup- of rugklachten. Wij zoeken de oorzaak van uw klacht en pakken deze aan.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.